⭐ Kvantna transformacija življenja™ – 30 dnevni program

30 dnevni program, kjer boste spremenili svojo frekvenco in priklicali v življenje kar si želite.

Nikola Tesla: “Vse je energija, ki vibrira pod določeno frekvenco.”

 

Ko spremenimo svojo vibracijo se to pozna na VSEH PODROČJIH ŽIVLJENJA!

V tem programu boste spoznali kako spremeniti svojo frekvenco iz depresije, negotovosti, stanja brez denarja …

do veselja, samozavesti, finančne svobode in dobrega počutja v svojem telesu.

 

⭐ NA KATERIH PODROČJIH DELUJE?

Vse je energija, ki vibrira pod določeno frekvenco. Ko spremenimo svojo vibracijo se to pozna na VSEH PODROČJIH ŽIVLJENJA!

 

1. Finance

Ko boste začeli spreminjati vibracijo boste denar avtomatsko privlačili k sebi. Tudi denar je samo energija, ki vibrira pod določeno frekvenco.

2. Posel in služba

Sam sem te metode uporabljal, da sem skreiral 140.000 € prometa pri mednarodni spletni prodaji. Te metode delujejo na poslovnem področju zelo dobro.

3. Odnosi

Ko dvignemo vibracijo privlačimo bolj pristne, ljubeče in iskrene odnose. Prenehamo se truditi z odnosi, kjer je vibracija nizka (obrekovanje, pritoževanje, neplodni pogovori, …) in se odpremo odnosom, kjer se počutimo naravno dobro.

4. Samozavest, pogum, mirnost, veselje

Vse našteto privlačimo avtomatsko in vse to je samo po sebi visoka vibracija. Ko spremenimo ostala področja in začnemo izvajati program se vse to zgodi avtomatsko. V 30 dneh bo razlika občutna.

5. Zdravje

Ko boste začeli izvajati metodo Kvantne transformacije življenja se bo vaše zdravje spremenilo, telesna teža bo počasi prišla na idealno, vaša fizična forma se bo izboljšala. Vse nizke frekvence bodo zapustile vaše telo (bolezen, bolečina, utrujenost, stara čustva, …).

 

? TERMIN: Ogled kadarkoli

? LOKACIJA: Online

? FORMAT: Video tečaj

360.00

⭐ SPOZNALI BOSTE

 • Jump-start način gibanja telesa: Način gibanja prilagojen posamezniku, ki poživi vaše telo in prežene vso utrujenost.
 • Visoko vibracijsko prehransko formulo: Enostaven način prehranjevanja, kjer boste imeli višek energije, mirnost, izjemen fokus in idealno telesno težo.
 • Dnevna umiritev: Kako se popolnoma umiriti in se postaviti v vlogo opazovalca, tako da ostanete mirni ob vseh dnevni izzivih in napetostih.
 • Visoko vibracijsko okolje: V katerih okoljih je najvišja vibracija in katerih okolij se morate izogibati?
  Sistem naravnih ciklov: V naravi obstajajo cikli in če jim sledite bo vaša vibracija izjemno visoka.
 • Formula aktivnega samo-pranja možganov: Kako preko naših misli, dejanj, dnevnih navad dvigujemo in ohranjamo visoko vibracijo?
 • Avtomatske navade: Proces ustvarjanja avtomatskih navad, kjer lahko z vedno manj truda dosegate vse vaše cilje.

⭐ KLJUČ JE VAŠA VIBRACIJA

Vsaka misel je vibracija z določeno frekvenco. Vaše misli privlačijo dogodke, ljudi, stvari, ki se frekvenčno ujemajo z njimi.

Vsak ima v sebi kapaciteto, doseže svoje sanje, uspeh in srečo.

⭐ KAJ PRAVIJO UDELEŽENCI?

⭐ Mateja L.: "Stvari se nekako čudežno dogajajo. Prihajajo v življenje nove priložnosti, ljudje in kreacije."

⭐ Mateja R.: "Odkar Nejčeve metode uporabljam redno, tudi na doktorskem študiju ostajam odlična študentka."

⭐ PROGRAM 30 DNEVNE TRANSFORMACIJE

7 stebrov dviga vibracije

 • Gibanje,
 • Prehrana,
 • Theta stanje (meditacija),
 • Okolje (narava, odnosi),
 • Cikel spanja in jutranja rutina,
 • Samo-pranje možganov (branje, cilji, pisanje, inspiracija),
 • Nameni, misli, besede.
 

Skozi moje raziskovanje sem identificiral 7 stebrov, ki zajemajo življenje kot celoto in vplivajo na to kakšna je naša vibracija

Ko spremenimo teh 7 stebrov se začne naše življenje spreminjati z zelo veliko hitrostjo in zdi se, kot bi bila čarovnija.

Ko začnemo upoštevati zakone kvantne fizike ugotovimo, da takoj ko spremenimo našo notranjo vibracijo, se spremeni naš zunanji svet skoraj instantno.

7 stebrov dviga vibracije - Nejc Volarič

⭐ KAKO POTEKA PROGRAM?

 • Program traja 30 dni. Za vsak dan imate pripravljeno nalogo, vsak drugi dan pa je program v obliki 1 urnega videa, kjer bomo šli skozi celoten program transformacije.
 • Osnova za program za 30 dnevni delovni zvezek: 30 kvantnih vprašanj za dvig vibracije. To je delovni zvezek, kjer vsak dan odgovorite na eno vprašanje ali trditev. Vsakodnevno dviguje vašo vibracijo k veselju, kreativnosti, uspehu, igri in lahkotnosti.
 • V teoriji in praksi (skozi razje vaje) bomo obdelali 7 stebrov dviga vibracije: Gibanje, Prehrana, Theta stanje (meditacija), Okolje (narava, odnosi), Cikel spanja in jutranja rutina, Samo-pranje možganov (branje, cilji, pisanje, inspiracija), Nameni, misli, besede.
 • Program je holističen in se dotakne vseh področij življenja, kjer moramo skrbeti, da je naša vibracija visoka. Kmalu se bo naša vibracija začela dvigovati in privlačili bomo čudežne spremembe v naše življenje.

Nejc Volarič - od tragične izgube do novega življenja

Nejc Volarič

Moje življenje se ni začelo pravljično, saj je bilo otroštvo polno izzivov in težkih preizkušenj. 

Vedno sem se počutil, da mi okolica ni naklonjena, saj so moja vprašanja in želje presegale običajne. Vedno sem v sebi vedel, da je mogoče nekaj več, nekaj kar uspe samo nekaterim.

Nikoli nisem prenehal iskati to nekaj več in sčasoma mi je vesolje pripeljalo znanje in informacije kako je mogoče v življenju ustvariti vse.

Ta proces kreacije iz nič je v vsakemu izmed nas in vsak ima kapaciteto, da doseže svoje sanje. Karkoli že so: veselje, ljubezen, denar, potovanje, hišo, avto, …

Moje poslanstvo je, da širim kar sem se naučil in pomagam ljudem po vsem svetu do izpopolnjenega, srečnega in obilja polnega življenja..

Poveživa se:

⭐️ CENA in PRIJAVA

📅 TERMIN: Ogled kadarkoli

📍 LOKACIJA: Online

🎬 FORMAT: Video tečaj

Vsebina paketa

360.00 (DDV vključen)
 • 30 dnevni program: Kvantna transformacija življenja™
 • Delovni zvezek 30 dni kvantnih vprašanj za dvig vibracije
1