Osvoboditev iz matrice in začetek nove dobe človeštva (z Brigito Langerholc) – #1

Prebujenje 9: Spletna oddaja za prebujenje v novo zavest človeštva.

⭐ Gostja: Brigita Langerholc

Brigita Langerholc je bivša vrhunska športnica, olimpijka, Bloudkova nagrajenka, univ.diplom.ekonomistka na University of Southern California, ZDA in mag. Menedžmenta neprofitnih organizacij na Fakulteti za družbene vede. Svojo poklicno pot po profesionalni karieri športnice je začela na Olimpijskem komiteju Slovenije.

Nekaj let že deluje pri vodenju in izvajanju mentalno – sprostilnih tehnik, aktivnih delovnih odmorov, korporativnem wellnesu in joge v izobraževalnih ustanovah, s posamezniki in v podjetjih po Sloveniji. Združuje holističen pristop priprave posameznikov, ki jih črpa iz svojih olimpijskih izkušenj, podprte z znanji in veščinami, ki jih pridobiva preko različnih učenj. Uči prodobivati veščine zavestnega dihanja, sproščanja, čutenja lastnega telesa in potreb, poleg tega pa tudi razumevanje in nadzorovanje lastnega uma. s tehnikami ustvarjalne vizualizacije.

 

⭐ O spletni oddaji Prebujenje 9

Prinašamo znanja za prihodnost človeštva in prebujenje v novo dobo razsvetljenja. Oddaja ponuja nevsakdanje informacije in intervjuje z nevsakdanjimi gosti, ki jih običajni mediji ne objavijo. To so informacije, ki človeka osvobajajo iz matrice in ustvarjajo prostor svobode, lahkotnosti in dajejo človeku nazaj moč, da lahko sam ustvarja svojo srečo, zdravje, odnose in življenje.

👍 DELI

Facebook
Twitter

💬 KOMENTIRAJ

Prijavite se na spletno oddajo Prebujenje 9