Skrite nevarnosti nevidnih motilcev – sevanj (Igor Šajn) – #16

Prebujenje 9: Spletna oddaja za prebujenje v novo zavest človeštva.

V izjemno veselje mi je, da bo z mano g. Igor Šajn, ki je izjemen strokovnjak na področju stavbne in bivalne biologije. To je področje našega bivalnega okolja, ki vključuje vse od nizkofrekvenčnih elektro-magnetnih sevanj (električne naprave), visokofrekvenčnih sevanj (wifi), do kakovosti zraka in umetne svetlobe. 

 

Nezdravo bivalno okolje lahko povzroča izjemno velik stres za naš organizem, saj v njem žal preživimo vse več časa. Če se tega problema ne zavedamo oz. ga zavestno zanemarimo, so lahko vsi naši dobronamerni koraki na poti do zdravja, zadovoljstva, vitalnosti in sreče zaman. 

 

Povedal nam bo kako na nas vplivajo sevanja v našem domu in kako se lahko zaščitimo pred tihimi motilci, ki jih nekateri pravijo celo ubijalci.

 

⭐️ O čem sva govorila?

– Predstavitev nevarnosti, ki nas ogrožajo v naših bivalnih prostorih in za katere obstajajo znanstveni dokazi glede vplivov na počutje in zdravje ljudi. 

 

– Elektromagnetna sevanja (električna polja, magnetna polja in visokofrekvenčna sevanja – wifi, bluetooth, bazne postaje mobilne telefonije). 

 

– Slaba kakovost zraka (nepravilna mikroklima zraka, nevarne kemikalije in druge nevarnosti v zraku bivalnega prostora: formaldehidi, plin radon, prašni delci, ogljikov dioksid, VOC…). 

 

– Umetna svetloba (problemi modre svetlobe, utripanja sijalk in nekakovostnega spektra svetlobe). 

 

– Plesni. 

 

– Kaj lahko stori vsak sam in kje je potrebna strokovna pomoč? 

 

– Nevarnosti pete generacije (5G) mobilne telefonije.

 

⭐ Gost: Igor Šajn

Predavatelj po osnovni izobrazbi prihaja iz področja telekomunikacij. Kot štipendist je po šolanju več let delal v telekomunikacijskem podjetju Iskra, na oddelku, kjer so razvijali takratne telefone in sisteme. 

 

Poslovna pot ga je v nadaljevanju zanesla na povsem druga poslovna področja, dokler ni zelo resno zbolel, kar je v celoti zaznamovalo njegovo življenjsko pot. Po več letih hudih zdravstvenih težav in nezmožnosti za delo, ter nemoči tako uradne kot alternativne medicine, je pomoč našel pri priznanem ameriškem doktorju/znanstveniku – Andrew Hall Cutler PhD PE. Hkrati z lastnimi izkušnjami, pomočjo ameriškega znanstvenika in pomočjo še nekaterih drugih strokovnjakov si je po napornem dveletnem obdobju povrnil izgubljeno zdravje. 

 

Osebna izkušnja ga je navdihnila za popolnoma drugačno življenjsko pot tako na osebnem kot poslovnem področju. Po dodatnih izobraževanjih in več letnih izkušnjah na področju BIVALNEGA OKOLJA je leta 2012 ustanovil STAVBNO BIOLOGIJO SLOVENIJE, katera deluje po načelih in standardih mednarodne STAVBNE BIOLOGIJE (mednarodni standard SBM-2015). Pri svojem delu je tudi v stalnem kontaktu z nemško STAVBNO BIOLOGIJO in od leta 2014 dalje poslovno sodeluje tudi z dvema največjima nemškima podjetjema na področju elektromagnetne problematike in sicer na področju strokovnih meritev ter certificiranih zaščit (GIGAHERTZ SOLUTIONS in Y-SHIELD). 

 

Leta 2018 je bil tudi udeleženec največje mednarodne konference stavbnih biologov v Nemčiji, kjer je potekala razprava o problematiki sodobnega načina življenja in vpliva le tega na bivalno ter delovno okolje. 

 

Sodeluje tudi z ameriškim laboratorijem za meritve kakovosti zraka v BIVALNIH in DELAVNIH prostorih Prism Analytical Technologies – certifikat za odvzem vzorcev. 

 

Večkrat predava na različnih ustanovah po vsej Sloveniji, je gost televizijskih in radijskih oddaj ter piše članke z nasveti glede nevarnosti bivalnega okolja, predvsem v povezavi z mednarodnim standardom SBM-2015 in drugimi priporočili.

 

⭐ O spletni oddaji Prebujenje 9

Prinašamo znanja za prihodnost človeštva in prebujenje v novo dobo razsvetljenja. Oddaja ponuja nevsakdanje informacije in intervjuje z nevsakdanjimi gosti, ki jih običajni mediji ne objavijo. To so informacije, ki človeka osvobajajo iz matrice in ustvarjajo prostor svobode, lahkotnosti in dajejo človeku nazaj moč, da lahko sam ustvarja svojo srečo, zdravje, odnose in življenje.

 

⭐ Informacije povezane z oddajo:

– Spletna stran gosta: http://www.stavbnabiologija.si/

👍 DELI

Facebook
Twitter

💬 KOMENTIRAJ

Prijavite se na spletno oddajo Prebujenje 9